//nutriclique.com/wp-content/uploads/2021/04/Maja-Final.jpg
//nutriclique.com/wp-content/uploads/2017/11/one_half-1.png

Zdravo, ja sam Maja Spathi

Vaš nutricionista i vodič u svet izbalansirane ishrane i Vaše najbolje forme. Znanje iz oblasti nutricionizma sam stekla u Švajcarskoj (Ženeva)  školi za komplementarnu terapiju i alternativnu medicinu (École TCMA, École de thérapie compémentaire et médicine alternative). Prethodno sam polagala Anatomiju i fiziologiju na akademskom nivou (École de Santé de Suisse Romande), kao neophodnu osnovu za bavljenje nutricionizmom.  Sticanjem diplome i zvanja nutricionista (terapeut) dobila sam pravo da radim samostalno, u okviru zdravstvenih institucija  kao i za kompanije koje vode računa o zdravlju svojih zaposlenih.

Brz način života, stres, višečasovno sedenje, nutritivno siromašna hrana utiču na naše zdravlje, pre ili kasnije. Kao neko ko zna to iz svog sopstvenog iskustva, imam jaku želju da probudim svest o važnosti i značaju ishrane. Akcenat stavljam pre svega na zaposlene, zato što su uparvo oni najviše izloženi navedenim negativnim uticajima.

Zdravi obroci ne moraju da iziskuju puno vremena za pripremu, da budu neukusni, već naprotiv i te kako se mogu brzo spremiti, poneti na posao i biti vrlo ukusni. Takodje, ukoliko želite da redukujete telesnu masu, ne morate da se odričete slatkiša, već možete pripremati ukusne dezerte bez trunke industrijskog šećera. Potvrde o tome dobijam od svojih klijenata (više o potvrdama na početnoj stranici sajta/iskustva klijenata), i to me najviše raduje i motiviše.

Uz stručno vodjenje i prilagodjene i personalizovane programe, svako može ostvariti svoje najbolje rezultate, bilo da je reč o redukciji telesne mase, rešavanju odredjenog zdravstvenog problema ili pak održavanju dobrog zdravlja i prevenciji. Važno je da postoji volja za promenom. Tako je spontano nastao i naziv NUTRICLIQUE, clique ili ''klik'' na srpskom jeziku, asocira da za bilo koju promenu, je neophodan taj unutrašnji ''klik''. Potrebno je da nešto ''klikne'' u nama, da donesemo čvrstu odluku koja će nas voditi do željene promene i rezultata.

NUTRICLIQUE je tu da Vam pomogne da dostignete Vaše najbolje rezultate i očekivanja!

KLIK za Vaš novi početak!

NUTRICLIQUE PROGRAMI

  1. REDUKCIJA TELESNE MASE
  2. NAMENSKI PROGRAMI
  3. PREVENTIVNI PROGRAMI

KONTAKT

Beograd +381616520237
Atina +306972300010
Ženeva +49786245286
info@nutriclique.com

Prijavi se za newsletter

Prijavi se za Newsletter za više informacija iz sveta nutricionizma, novih recepata i motivacionih tekstova